Advies (her)schrijven pedagogisch beleidsplan

Je bent startende ondernemer  en hebt zelf een pedagogisch beleidsplan geschreven. Je loopt er bij de start tegen aan dat het pedagogisch beleidsplan wordt afgekeurd.

Of door wisseling van inspecteur of veranderingen van eisen wordt een pedagogisch beleidsplan na verloop van tijd afgekeurd.

De toezichthouder geeft aan dat ze  niet een adviserende maar controlerende rol hebben en je weet niet hoe je het pedagogisch beleidsplan aan moet passen.

Geen nood, ik kan je op weg helpen. Wil je zelf je pedagogisch beleidsplan herschrijven maar heb je alleen even advies nodig wat en hoe je de afgekeurde punten aan kunt passen, dan geef ik advies.

 

Werkwijze

Ik heb eerst telefonisch contact en hoor aan wat er aan de hand is. Indien er een concept inspectierapport verzonden is of andere mailwisseling is, vraag ik deze naar mij door te sturen samen met het pedagogisch beleidsplan. Ik neem dan alle documenten door en bekijk hoeveel tijd ik kwijt ben aan een opmaat gemaakt advies.

Ik stuur een vrijblijvende offerte waarin staat hoeveel tijd ik kwijt zal zijn aan het geven van een op maat gemaakt advies op papier. In de offerte staat precies vermeld hoeveel de opdracht gaat kosten.

Wanneer u de opdracht door mij wil laten uitvoeren, stuur ik het advies als document door en kun je zelf verder met het aanpassen van het pedagogisch beleidsplan.