Pedagogisch beleidsplan schrijven

Bij het schrijven van een pedagogisch beleidsplan komt veel kijken. Een pedagogisch beleidsplan beschrijft niet alleen jou visie en missie, maar het moet aan veel regels voldoen.

Wetgeving wijzigt ook nog eens in sneltreinvaart. Een pedagogisch beleidsplan moet hierdoor regelmatig aangepast worden aan de nieuwe eisen.

Is jouw pedagogisch beleidsplan eraan toe om herzien te worden en kun je hierbij hulp gebruiken? Dan kan ik je helpen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • schrijven pedagogisch beleidsplan kinderdagverblijf
  • schrijven pedagogisch beleidsplan BSO
  • schrijven pedagogisch beleidsplan peuterspeelzaal
  • schrijven pedagogisch beleidsplan gastouderbureau
  • schrijven van een algemeen pedagogisch beleidsplan voor een kinderopvang organisatie die meerdere vormen van kinderopvang bieden.

 

 

Werkwijze

Voor het schrijven van een pedagogisch beleidsplan vind ik het erg belangrijk om een goed beeld te hebben van mijn opdrachtgever. Ik voer de opdracht op maat uit. Vanuit een eerste oriƫnterend gesprek hoor ik aan welke wensen er zijn. Ik zal vragen om de bestaande documenten.

Wanneer ik al deze informatie heb, maak ik een vrijblijvende offerte met een ‘plan van aanpak’. In het plan van aanpak beschrijf ik de wensen van de opdrachtgever.

Bij het herschrijven van een pedagogisch beleidsplan schrijf ik in het plan van aanpak welke informatie er ontbreekt en hoeveel tijd het herschrijven mij in beslag gaat nemen.

De vrijblijvende offerte wordt verstuurd en hierin staat precies hoeveel uur het schrijven/ herschrijven de opdracht mij gaat kosten en welk bedrag je kwijt zult zijn.