Inspectiebegeleiding

Bent u een starter en kunt u begeleiding bij de voorinspectie gebruiken, dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb meerdere gedreven ondernemers geholpen om hun door werkelijkheid te maken en hun eigen kinderopvang op te zetten. 

Wilt u meer lezen over Inspectie Kinderopvang, kijk dan eens op de volgende website: https://ondernemersplein.kvk.nl/ggd-inspectie-in-de-kinderopvang/

Format Inspectiemap

Wilt u een goede overzichtelijke inspectiemap maken waarin u alle informatie voegt waar de toezichthouder om kan vragen, dan kunt u bij mij een format afnemen. Het format bestaat uit:

  • Inhoudsopgave inspectiemap
  • Invullijsten
  • Werkinstructie onverwacht inspectiebezoek voor uw pedagogisch medewerkers

Deze map is ook handig om een map op uw computer klaar te hebben staan met alle documenten waar de toezichthouder tijdens een inspectie om kan vragen.

Ondersteuning bij een hersteltermijn

Krijgt u de gelegenheid om binnen een hersteltermijn documenten aan te vullen, dan kan ik u hierbij ondersteunen. Een hersteltermijn kan een vervelende handhavingstraject voorkomen. Het is altijd de moeite waard om hier gebruik van te maken!

Zienswijze en Hoor- en wederhoor

Heeft u een concept inspectierapport ontvangen? Staat er in het inspectierapport dat de toezichthouder adviseer om handhavend op te treden? Ik kan u hierbij ondersteunen. Van het schrijven van een concept zienswijze tot het voorbereiden van een hoor- en wederhoor.