Voorstellen

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!      familie-de-bruin-35

Mijn naam is Sophie de Bruin, 34 jaar. Ik ben moeder van 3 kinderen. Een tweeling (j/m) van 6 jaar en een dochtertje van 4 jaar.

In mijn vrije tijd help ik graag als hulpouder op de basisschool van mijn kinderen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, paardrijden, suppen, digitale fotoboeken maken en videobewerking. Samen met het gezin onderneem ik graag leuke uitstapjes buiten de deur.

Voor de VOC (Ouders Van Couveusekinderen) ben ik vrijwilligster binnen het team Voorlichting en Ervaring. Mijn weerwaarde binnen dit team is mijn kennis rondom kinderopvang.

https://www.couveuseouders.nl/over-ons/teams/team-voorlichting-en-ervaring/

 

Mijn expertise en grote belangstelling gaan uit naar de wereld van het jonge kind en in het bijzonder de kinderopvang. Tijdens mijn studie Pedagogiek HBO ben ik begonnen als oproepkracht binnen verschillende kinderopvangorganisaties en een organisatie met alleen buitenschoolse opvang.
Na mijn studie heb ik verschillende functies gehad binnen de kinderopvang en heb ik verschillende trainingen en verdiepingsopleidingen gedaan. Ik heb ervaring opgedaan als groepsteamleidster/ assistent leidinggevende, interim leidinggevende en pedagogisch beleidsmedewerker.

Ik heb ervoor gekozen om mijn diensten te leveren als zelfstandige en noem mijzelf Freelance Kinderopvang Pedagoog. Ofwel ZZP Pedagogisch Beleidsmedewerker.
Bij de invoering van de IKK worden kinderdagverblijven per 1 januari 2019 verplicht om een bepaald aantal uur coaching te regelen door een Pedagogisch Beleidsmedewerker. Zie link: https://www.veranderingenkinderopvang.nl/ikk/kinderopvang-is-een-vak/pedagogisch-beleidsmedewerker

 

Wil je je als organisatie alvast voorbereiden op de veranderingen, dan kunt u contact met mij opnemen en kijken wij samen hoe ik u kan ondersteunen met mijn diensten als ZZP Pedagogisch Beleidsmedewerker.

Beleid, Wet en Regelgeving rondom kinderopvang , Video Interactie Begeleiding en Voor- en vroegschoolse Educatie zijn werkgebieden waar mijn interesse en kwaliteiten liggen.

Curriculum Vitae 

CURRICULUM VITAE 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *