Voorstellen

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Mijn naam is Sophie de Bruin. Ik heb alweer 24 jaar ervaring in de kinderopvang.

Ik ben moeder van 3 kinderen. Een prematuurgeboren tweeling (j/m) van 12 jaar (geboren met 27 weken en 5 dagen) en een dochtertje van 9 jaar.

Mijn expertise en grote belangstelling gaan uit naar beleid kinderopvang en de Wet kinderopvang. Al vroeg wist ik dat ik later wilde gaan werken met jonge kinderen. Tijdens mijn studie Pedagogiek HBO ben ik de kinderopvang in gerold. Ik heb invalwerk gedaan voor verschillende kinderopvang organisaties op zowel de dagopvang als de buitenschoolse opvang.

Na mijn studie heb ik verschillende functies vervuld binnen de kinderopvang en heb ik verschillende trainingen en verdiepingsopleidingen gevolgd. Ik heb ervaring opgedaan als groepsteamleidster/ assistent leidinggevende, interim leidinggevende en pedagogisch beleidsmedewerker.

Al voor de Wet IKK van kracht ging, was ik werkzaam als freelance Pedagogisch Beleidsmedewerker/ -coach. Het liefst ondersteun ik (kleinschalige) kinderopvangorganisaties op beleidsniveau. Ook begeleid ik inspectietrajecten, zoals het aanpassen van een pedagogisch beleidsplan binnen een hersteltermijn.

De coaching mag ik ook doen. Ik ben een ervaren (HBO VVE) coach. Alleen haal ik meer voldoening uit beleidsondersteuning en laat ik de coaching liever over aan collega coaches waarmee ik samenwerk.

Ook mag ik verschillende trainingen verzorgen. Zo ben ik gecertificeerd Uk & Puk trainer en gekwalificeerd Babyspecialist trainer. Maar leuker nog vind ik het in elkaar zetten van opmaat gemaakte studiedagen/ beleidsimplementatie bijeenkomsten.

Meer over mij en recensies over mijn diensten zijn te lezen op mijn Zakelijke Facebookpagina of lees mijn CURRICULUM VITAE 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *